Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/boliglamper/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/includes/widget.php on line 498

Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i wp_review_tab_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /home/boliglamper/public_html/wp-includes/functions.php on line 5304

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Unikke bordlamper til hjemmet - Boliglamper
Unikke bordlamper til hjemmet

Unikke bordlamper til hjemmet

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Lamper er ikke alene væsentlige for et godt oplyst rum, men de har også en stor betydning på et hjems overordnede udseende og stil. Det er derfor ikke kun vigtigt at tænke over lampen som en lyskilde, når man er på udkig efter nye lamper. Det er også vigtigt at tænke over, hvordan lampen vil passe ind i hjemmets indretning for at give en sammenhængende stil.

 

photo-1455894127589-22f75500213a

Dekorer dit hjem med bordlamper

  • Først og fremmest er det vigtigt at tænke over vigtigheden af belysningen i rummet. Uden ordentlig belysning, er selv det mest stilfulde rum ikke rigtig færdigt. Hvert værelse har brug for en kombination af generel belysning, opgave belysning og hygge belysning til at sætte en stemning og give tilstrækkelig belysning. Bordlamper, som typisk falder ind under opgave belysnings kategorien, er særligt vigtige, fordi de spiller både en funktionel og dekorativ rolle i dit hjem. Størrelse, form og stil er faktorer du bør tage i betragtning, når du vælger lamper, der skal passe til både dine belysnings behov og smag i hjemmets indretning.

 

  • Suppler din indretning med en unik lampe ved at tænke en lampe som en form for et smykke i rummet. Når du vælger lamper, bør du derfor overveje den stil, du går efter i dit hjem. Er det moderne, traditionel, romantisk indretning, du søger i dit hjem?

 

  • Hvis du har brug for at tilføje farve eller konsistens til et rum, vil en interessant lampeskærm tilføje det boost, du søger. Kig efter en nuance med et fedt mønster, en interessant tekstur eller dekorative detaljer som perler, kvaster eller lignende.

 

  • Husk at være opmærksom på skalaen, når du indretter dit hjem med lamper. Sørg for, at størrelsen af ​​din lampe er passende for dets placering. Du ønsker ikke at sætte en massiv lampe på et meget lille bord. Det vil ikke kun se uforholdsmæssigt ud, men det kan også blive til en hindring ved at man støder ind i den eller får den væltet. Ligeledes vil en meget lille lampe i et stort rum se forkert ud.

 

  • Har du et mørkt hjørne, kan du skabe mere liv i rummet ved at sætte en bordlampe i det hjørne. Det vil skabe en mere hyggelig og imødekommende stemning i rummet.

 

  • Sørg for at belysningen er tilstrækkelig til de opgaver og aktiviteter du ønsker at udrette i det pågældende rum. Har du behov for ekstra belysning, kan en bordlampe være en god løsning.

 

 

Find bordlamper til hjemmet

Hos ILVA finder du masser af unikke bordlamper til hjemmet, hvor du både finder meget enkle og moderne løsninger med også mere farverige og specielle løsninger. Så afhængig af den røde tråd i dit hjem, bør du kunne finde en bordlampe, der passer til stilen i dit hjem. Har du en meget mordene og minimalistisk stil i hjemmet, finder du for eksempel de enkle lamper fra Ball i kobber eller messing, hvilket lige nu er højeste mode. Søger du noget lidt mere unikt finder du de farverige og stilede lamper fra Colour, der både vil fungere som god hyggebelysning og et dekorativt element i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *