Få en unik belysning med den populære fjerlampe

Få en unik belysning med den populære fjerlampe

Søger du en statement lampe, der sætter prikken over i’et i spisestuen, så behøves du ikke søge længere. Vita EOS lampen er nemlig det perfekte valg, der ikke alene vil være et fremtrædende element i hjemmet, men samtidig giver en hyggelig og behagelig belysning.

Design og indretning med samvittighed

Vita EOS lampen fra det danske Vita Copenhagen er en smuk fjerlampe designet af Søren Ravn Christensen. Lampen giver et forfinet og feminint udtryk i hjemmet i form af de hundredvis af påsatte gåsefjer. Fjerene er også med til at give et blødt og fyldigt lys, der skaber en hyggelig atmosfære. Det er et utrolig smukt design, der netop giver et behageligt lys og en afslappet og hyggelig stemning.

Hver enkelt lampe er helt unik, netop fordi designet primært består af gåsefjer. Fjerene kan variere i farve og størrelse, hvilket giver lamperne hver deres udtryk. Vita Copenhagen går både meget op i miljø og dyreliv, hvorfor fjerene ikke er plukket fra levende gæs, men fra afdøde gæs. Gæssene lever et godt liv under kontrollerede forhold, og dyrene bliver ikke slået ihjel for lampernes skyld.

Fjerene kommer derimod fra gæs, der i forvejen er blevet slagtet til brug i fødevareindustrien. Det er et stort plus på kontoen, der både gør lampen mere miljøvenlig og etisk korrekt i forhold til dyrevelfærd. Man kan dog diskutere, hvorvidt det overhovedet er i orden at købe en lampe lavet af gåsefjer, men når det nu endelig skal være, er den designet og produceret under ordentlige vilkår, hvilket er det vigtigste.

Køb julegaverne hos Designfund

Den populære Vita EOS fjerlampe kunne måske være en julegave til en du har kært? Det er en smuk lampe, der uden tvivl vil gøre modtageren glad. Derudover kan du også købe mange andre fine ting hos Designfund, der kunne gøre sig godt som julegaver. Så hvis du endnu ikke har fået ordnet alle gaverne, er det bare med at komme i gang.