Lamper til børneværelset

Lamper til børneværelset

 

Det kan være sin sag at finde lamper til børneværelset, hvis de både skal være nogenlunde børnesikre, samtidig med at de skal være pæne.

Lyskæder er ideelle til børneværelset

Lyskæder er rigtig gode til børneværelset som en slags natlampe, da de har et dæmpet og behageligt lys. Det er en lampetype som børn sagtens vil kunne falde i søvn til, og det kan måske oven i købet hjælpe dem med at falde i søvn i en dæmpet belysning fremfor et dunkelt og mørkt rum. Børn bryder sig tit og ofte ikke om mørke, hvorfor det er en helt perfekt lampe til formålet. Derudover er det rart at have muligheden at tænde for lyskæden i stedet for loftslampen, når dit barn vågner om natten, da det formentlig bare vil gøre situationen værre.

 

Forskellige lyskæder

Der findes flere forskellige lyskæder i forskellige designs og størrelser. Du kan finde et simpelt og overskueligt sortiment hos Idemøbler, der gør det nemt at købe lamper til børneværelset.

  • Til pigeværelset: Traditionelt set taler man jo om pige- og drengefarver, så med det i baghovedet vil Bolette lyskæden i henholdsvis orange/rød eller blå/pink/gul/grøn passe rigtig fint ind i pigeværelset. Men i dag kan man jo tillade sig alt, og pige-/drengefarve begrebet er så småt ved at blive ophævet.
  • Den neutrale: Bolette lyskæden fås også i sølv/sort og hvid, hvilket er et neutralt valg, der vil passe godt ind i det minimalistiske og moderne børneværelse. Lampen fås i øvrigt til den nette sum af 250 kroner.
  • Julelampen: Der findes selvfølgelig også julealternativer i form af en stjerne og et hjerte i plast med lysdioder på. Det vil give en rigtig hyggelig stemning til jul samt en rolig belysning i børneværelset.
  • Den fortryllende: Børnelampen fås også som en troldegren med små lysdioder på, man kunne forestille sig, at den vil være spændende at kigge på for børn.

Skriv en kommentar