Få højttaler og lampe i et og samme produkt

Få højttaler og lampe i et og samme produkt

Kreafunk aglow bluetooth højtaleren med lys i giver dig en to i en løsning, der bidrager endnu mere til det smarte koncept som en bluetooth højttaler er. Så hvis du er på udkig efter både transportabel højtaler og lyskilde, kan du nu indstille din søgen. Køb Kreafunk aglow bluetooth højtaleren med indbygget lyskilde hos Designfund, hvor du også finder andre stilede og moderne bluetooth højttaler fra Kreafunk.

Praktisk og stilet design

En bluetooth højtaler er i sig selv yderst anvendelig, da den kan transporteres fra sted til sted uden det store besvær. Der er ingen ledninger, stik eller lignende, man skal transportere med for at kunne spille god musik eller forbedre en films lydkvalitet. En bluetooth højttaler kan anvendes ved mange forskellige lejligheder. Den kan dels bruges i hjemmet til at spille musik eller andre lydfiler for en bedre lyd. Men hvad der er endnu smartere er, at den kan tages med ud af huset og fungere som ekstern lydkilde.

Det kunne være som kompagnon i fitness centeret, hvis du vil have mere energi til træningen. Det kunne også være en god idé at medbringe den på stranden en sommeraften, hvis man ønsker at tilføre ekstra stemning. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for bluetooth højtalerens anvendelse, så gør det til en vane at medbringe den, når du forlader hjemmet.

Med Kreafunk aglow bluetooth højtaleren får du både lyd- og lyskilde i samme produkt, foruden et stilet og klassisk design, der kan medbringes overalt i form af dets kompakte design. Det kunne være en rigtig god kompagnon på campingferien, hvis du ligger i telt.

På den måde har du let adgang til en lyskilde, og du kan samtidig fyrre op for en god stemning om aftenen med både lyd og lys, når mørket falder på. Samtidig har du mulighed for at finde dine ting i mørket i stedet for at skulle famle i blinde.

Skriv en kommentar