Giv dit hjem et klassisk præg med Flowerpot lampen

Giv dit hjem et klassisk præg med Flowerpot lampen

I 1960’erne væltede elevernes oprør i Paris, Rom og De Forenede Stater de gamle værdier og indledte bevægelsen af fred, kærlighed og harmoni. Samme år skildrede Stanley Kubrick fremtiden for 2001 med Verner Panton stolen.

Indenfor designverdenen prægede et farverigt og legende udtryk i restauranter og udstillinger, og snart også alles hjem. Flowerpot lampen med sine to halvcirkelformede kugler vendt mod hinanden har længe vist sin varige designkvalitet og er lige så meget et synonym for vores samtid.

Historien bag Flowerpot lampen

Flowerpot lampen blev symboliseret af Flower Power fredsbevægelsen i løbet af 60’erne. Med sine levende farver er det lige så synonymt med modernitet nu som det var, da den blev lanceret i 1968. Verner Pantons provokerende brug af materialer, geometriske former og psykedeliske farver adskiller ham fra andre kunstnere og designere fra hans samtid. Den klassiske design portefølje af traditionelle produkter ville ikke være komplet uden dette indbydende eksemplar af radikalt design – Flowerpot lampen er og bliver en klassiker.

Så hvis du gerne vil give dit hjem et klassisk præg og samtidig søger nye lyskilder, kan det bestemt anbefales at indrette med Flowerpot lampen, der stadig fås i flere forskellige kraftige farver.

Køb Verner Pantons Flowerpot lampe

Verner Pantons Flowerpot lampe fås både som pendel og bordlampe. Du kan finde den hos Designfund, hvor pendel lampen fås i forskellige farver, herunder gul, blå, hvid, beige og rød. Lampen står normalt til 1500 kroner, men er lige nu sat ned til 1100 kroner, så det er nu du skal slå til, hvis du søger en ny og klassisk lyskilde til hjemmet. Du finder også bordlamper i lækre klassiske nuancer hos Designfund. Du kan for eksempel få Flowerpot bordlampen i hvid og kobber. Kobber er en særlig populær farve i indretningen for tiden, så hvis du gerne vil kombinere det klassiske design med en moderne trend, er det helt klart det rigtige valg.

Skriv en kommentar