Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/boliglamper/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/includes/widget.php on line 498

Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i wp_review_tab_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /home/boliglamper/public_html/wp-includes/functions.php on line 5304

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Indret med lamper af Verner Panton - Boliglamper
Indret med lamper af Verner Panton

Indret med lamper af Verner Panton

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Det er ikke til at komme udenom, at lamper er uundværlige i enhver bolig. Derudover kan vi sikkert godt blive enige om, at lamper ikke blot er lamper. Nej, med det rette design kan de tilføje elegance og æstetik til ethvert rum. De er med til at sætte en stemning, som andre møbler og elementer ikke kan, og netop derfor er de ganske uundværlige. Lamper af Verner Panton er gode eksempler på lamper, som tilføjer en bestemt stemning til det rum, de er placeret i.

Lad Verner Panton omfavne dit hjem

Det er heller ikke til at komme udenom, at Verner Panton er en af Danmarks mest kendte og velansete designer. Han udfordrede alle med sine farver, og er den dag i dag en af de mest brugte designere, når det kommer til indretning med lamper. Det er i grunden heller ikke så underligt, da hans lamper er med til at skabe et hyggeligt og personligt hjem. En af de lamper, som om noget har fået sig en renæssance er modellen ”Flower Pot”, som tilføjer farver, varme og hjemlig atmosfære i det rum, den hænger i. Gældende for mange af hans lamper er, at de aldrig går af mode. Han har formået at skabe et tidsløst design, som kan bruges i mange forskellige moderne indretningsstile.

Lad Verner Panton sende blødt lys ud i rummet

En af de lamper, Verner Panton om noget er blevet kendt for, er hans psykedeliske og futuristiske Globe. Det er en lampe, som med en gennemsigtig kugle lavet i akryl med fem aluminuimsreflektorer i rød, blå og hvid sørger for at reflektere lyset ud på blødeste vis. Den er blevet sat i reproduktion, og er derfor nemmere at komme til rent prismæssigt. Om ikke andet må det siges, at det er et musthave for dig, som går op i dansk design – for med Verner Panton og Globe får du den i sin mest rendyrkede form. Du kan se mange flere af hans ikoniske lampe designs lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *