Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/boliglamper/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/includes/widget.php on line 498

Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i wp_review_tab_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /home/boliglamper/public_html/wp-includes/functions.php on line 5304

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

3 nyskabende lamper - Boliglamper
3 nyskabende lamper

3 nyskabende lamper

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Danmark har gennem tiderne opnået stor international succes med deres geniale og smarte lampedesign takket være kendte møbeldesignerne som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton og Morten Voss, men succesen stopper bestemt ikke her, da Danmark hele tiden skaber nye kreative designere også indenfor lampekunsten. Her kommer en beskrivelse af 3 nye lamper med et unikt design.

 

Ikono, iFab og Swirl

Normann Copenhagen har som en hyldest til PH-lamperne skabt Ikono-lampen i glas og stål til 1.200 kr. Lampen fås i flere størrelser og farver, og designeren bag lampen er Simon Legald. Lampen minder utroligt meget om de kendte PH-pendler med de tre lampeskærmereflektorer indbygget.

Et enkelt men smart design har firmaet iFab skabt med deres cirkulære tekstilpendel med lukket tekstilbund, der ligeledes fås i forskellige størrelser og farver. Priserne starter fra 3.595 kr, og lamperne kan købes hos Embacco. Hos lampefirmaet Le Klint kan man finde nyheden Swirl, der er designet af Øivind Slaatto. Denne smukke lampe forestiller em slags snoet muslingeskal, og lyset spredes flot fra denne store imponerende lampe. Faktisk koster lam pen kun 2.195 kr., og den fås tillige i flere udgaver.

 

Den lange vej fra idé til produkt

Det er ikke nok at være en kreativ designer, idet der skal opfyldes mange krav, før en tegning af en lampe bliver til et færdigt og godkendt produkt. En lampe skal overholde mere end 20 forskellige EU-reguleringer, der blandt andet har med sikkerhed og sundhed at gøre.

Ved design af en ny lampe skal man for eksempel tage højde for, at der ikke må være skarpe metalkanter, på lampen, som kan beskadige ledningen, idet kortslutninger skal forebygges effektivt. Så en lampe skal dels produceres i de rigtige materialer og have et smart design, der appellerer til forbrugerne, og derudover skal lampen kunne udsende et dæmpet men effektivt lys, og endeligt skal lampen altså overholde alle sikkerhedskravene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *