Tilsæt kulør i hjemmet med dine lamper

Tilsæt kulør i hjemmet med dine lamper

Vi danskere har det med at indrette med få farver og i minimalistiske temaer, hvilket i efterlader meget plads til farver i hjemmet. Ikke desto mindre kan farver være med til at skabe liv og dynamik i hjemmet, da det godt kan blive lidt koldt og upersonligt, hvis alt er sort og hvidt. Det betyder dog ikke, at man skal ud og investere i farverige møbler, mønstrede gardiner, blomstrede puder osv. Men man kan derimod overveje at tilsætte lidt kulør til hjemmet på andre måder. Det kan for eksempel være med nogle farverige lamper, der både vil fungere som en hyggelig lyskilde og en dekorativ genstand i hjemmet.

Vælg en eller flere farver

Nogle kan godt lide at køre det samme farvetema i hele hjemmet, og skifter så farven ud efterhånden som tendenserne skifter og en ny farve bliver populær. Så det er en måde at tilsætte kulør til hjemmet på. Vælge en enkelt farve og gennemføre det i hele hjemmet.

Er du for eksempel vild med lyseblå, kan du få en rigtig flot loftslampe fra brandet Topp hos ILVA. Lampen kan både bruges i et børneværelse eller i køkkenet, hvor den vil skabe masser af liv.

Synes du derimod, at det bliver lidt for ensformigt med en enkelt farve i hele hjemmet, kan du også vælge at mikse forskellige farver. Det er dog vigtigt at tænke over hvilke farver, der komplementerer hinanden godt, hvis man ikke vil skabe for meget kaos i hjemmet.

Man kan for eksempel vælge at køre i pastelfarver, hvilket er meget populært lige nu, hvorfor du også kan finde både mintgrønne og pastellyserøde lamper hos ILVA.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *