Tips til valg af lampe

Tips til valg af lampe

Det er ikke altid den nemmeste beslutning når der skal vælges og findes en ny lampe. For hvor skal den stå? Hvor stor skal den være? Skal den have lampeskærm eller ej? Du er ikke den eneste, der har stået i den situation, hvorfor det derfor skal handle om netop gulvlamper, og hvordan man vælger dem på dette indlæg.

photo-1459663011163-f464a3f2825e

Vælg med omhu

1. For det første, skal du tænke over, hvad din gulvlampe skal bruges til. For skal den bruges som hyggebelysning, kan du ganske roligt vælge en lampe med en skulpturel form, da det pryder boligen. Skal den derimod fungere som læselampe, er det en god ide, at finde en gulvlampe med direkte lys. Derudover skal den også kunne vippes, så lyset kan sendes i den rigtige retning.

2. Det værste ved gulvlamper og lamper i det hele taget er, at der følger ledninger med. Ledninger, som man helst vil skjule, men som bare ikke vil skjules. Når du går ud og vælger din gulvlampe, skal du derfor tjekke om ledningen er så pæn, at du også har lyst til at have den liggende fremme på gulvet.

3. Gulvlamper er ikke altid just dekorative, så hvis du gerne vil gøre det mere dekorativt, skal du ud og finde hele to af slagsen. Sæt gerne to ens gulvlamper i forskellige højder sammen, da det giver en hyggelig stemning. Vil du gerne have meget lys ud af det, bør du finde en gulvlampe med flere arme, da det giver dobbelt så stor lyseffekt.

Gå generelt efter din mavefornemmelse, da det som regel ender ud i det bedste resultat. Bliver du træt af din gulvlampe efter noget tid, er det bare af finde en ny, smart, personlig og unik gulvlampe fra IDEmøbler eller hos den lokale kræmmer. Værre er det ikke!

Du kan finde mere end 900 lamper på Wupti.com

Når du fremover handler på Wupti.com kan du med fordel bruge denne rabatkode, som giver din en lille besparelse på alle dine indkøb hos dem

Klik på linket her

Skriv en kommentar