Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/boliglamper/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/includes/widget.php on line 498

Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i wp_review_tab_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /home/boliglamper/public_html/wp-includes/functions.php on line 5304

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Skab hygge med gulvlampen i stuen - Boliglamper
Skab hygge med gulvlampen i stuen

Skab hygge med gulvlampen i stuen

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Det er svært at komme udenom lamper, når man skal indrette sit hjem. Lampen hører blandt andre til den del af interiøret, der tilfører hjemmet hygge. Lampen kan fungere som en pyntegenstand, der er pæn at se på.

Men lampen skal ikke kun være en fryd for øjet. Den skal gøre det, den gør bedst, nemlig give lys. Og dette lys må gerne skabe hygge i hjemmet. En lampe, der ofte gør netop dette, er gulvlampen.

Den kan bruges på mange måder i indretningen, men i dag er det lampens funktion i stuen, vi skal se nærmer på. Stuen er det rum, hvor familien mødes om hyggeligt samvær og for at slappe af.

photo-1424020128429-a60765861de1

Gulvlampens mange funktioner

Gulvlampen er ideel til stuen, idet den er funktionel. Den kan som nævnt før, som det første give stuen et varmt lys, der skaber hygge. Dens lille lampehoved er designet til at give en begrænset lysmængde, og kan derfor ikke lyse et helt rum op.

For det andet, er lampen ofte fremstillet således, at den kan justeres i højden og kan drejes i alle retninger. Dermed skal man ikke gå på kompromis i en given situation, hvor man vil bruge gulvlampen.

Endelig, kan gulvlampen i sig selv have et utal af udtryk. Dens design, siger noget om, hvem ejermanden er. Er gulvlampen stilren, er resten af vedkommendes indretning måske også det. Har man derimod valgt en gulvlampe der har et skulpturelt design, er man måske ligeledes modig generelt i sin indretning.

Gulvlamper er der således mange af, spørgsmålet er bare, hvilken lampe, der passer ind i din boligindretning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *