Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/boliglamper/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/includes/widget.php on line 498

Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i wp_review_tab_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /home/boliglamper/public_html/wp-includes/functions.php on line 5304

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Lamper der gør danskerne stolte - Boliglamper
Lamper der gør danskerne stolte

Lamper der gør danskerne stolte

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Danmark er ikke kun et lille yndigt land, men et land med spirende iværksætterri og gå på mod. Danmark har gennem tiden haft kendte lampedesignere, som stadig i dag har markeret deres navn rundt om i verden. Står du derfor i den situation, at du mangler lamper eller inspiration til dit hjem, vil du uden tvivl blive guidet igennem tidens vigtigste danske lampedesignere her.

photo-1461438820504-6d00ea0157a5

Danske lampedesignere gennem tiden

Selvom vi i nutidens Danmark har nye dygtige og inspirerende danske designere som Christian Flindt og Louise Campbell, vil de gamle designere aldrig gå i glemmebogen. Du vil nedenstående få et overblik over daværende danske lampedesignere, hvor det danske design har sat sit præg i udlandet.

PH Lamper

Poul Henningsen (1894 – 1967) var en mand med mange ekspertiser, blandt andet lysmager, arkitekt, revyforfatter, filminstruktør og samfundsdebattør. Han er især kendt for hans design af PH lamperne, som er mere end et flot og trendy design, der faktisk er baseret på matematiske beregninger af, hvordan lyset reflekteres. Skærmene der er lavet af metal, hvidt eller farvet glas pynter i et hvert hjem, der ønsker kombinationen af dansk historie og modernitet.

Arne Jacobsen Lamper

Arne Emil Jacobsen (1902 – 1971) er den designer, som virkelig har sat sit præg internationalt. Stolene Syveren, Myren, Svanen og Ægget er alle anerkendte designs både i Danmark, men også udlandet. Hans lampedesigns kan både fås i farver, sort eller hvide, og har med både den gode kvalitet og charme sat sit præg på indretningen i de danske og internationale hjemme.

Le Klint Lamper

Lise Le Charlotte Klint (1920 – 2012) er fra barnsben opvokset med papirskærme og iværksætterig, da hendes far byggede videre på en idé fra farfaren. Virksomheden er opkaldt efter hende, og er blandt andet kendt for deres Swirl lamper i hvid og kobber.

Verner Panton Lamper

Verner Panton (1926 – 1998) har med sin baggrund som møbeldesigner, belysning, og rumdesign især markeret sig i 1960’ernes Europa. Her eksperimenterede han med kraftige farver ud over det sædvanlige, og lavede nye former ud fra stål, plastik og glasfiber, hvilket også har haft indflydelse på designet af hans lamper. Hvis du tør udfordre dig selv med et friskt pust, og give dit hjem farve, sætter Verner Panton Lamper et personligt præg på din indretning.

Vil du se de mange forskellige designs af lamperne og indrette din bolig med stil og historie, er det en god idé at undersøge nettet for at få inspiration til indretningen og udvalg af lamper i netop din smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *