Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/boliglamper/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/includes/widget.php on line 498

Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i wp_review_tab_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /home/boliglamper/public_html/wp-includes/functions.php on line 5304

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Skab dynamik i stuen med væglamper - Boliglamper
Skab dynamik i stuen med væglamper

Skab dynamik i stuen med væglamper

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Folk bruger oftest loftslamper og stående lamper i stuen, men ved at bruge væglamper i stuen, kan man faktisk skabe en rigtig interessant dynamik i rummet. Derudover kan væglamperne også fungerer som en slags kunst på væggen, ikke alene fordi de hænger på væggen, men også fordi mange flere lampedesigns i dag bærer præg af et kunstnerisk udtryk.

photo-1416339262827-0e8dcb148f5a

Find kunstneriske væglamper til stuen

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at skabe en god og hyggelig belysning i stuen, med de lamper man vælger. Det betyder, at man bør tænke over hvilke behov man har for belysning i rummet. Har du for eksempel en yndlingslænestol i hjørnet, hvor du nyder at sidde og slappe af og læse i en god bog? Eller samles i ofte omkring det store spisebord, når i har gæster? Så er det selvfølgelig ideelt med en god loftslampe og enten en væglampe eller stående lampe til lænestolen.

Dernæst kan man gå på udkig efter lamper, der passer til den stil man har kørende i stuen. Kører du med minimalisme, kan du enten vælge at bryde mønsteret og finde lamper i pangfarver eller køre stilen videre med lamper i neutrale nuancer.

FM Spot findes for eksempel blandt lamper fra Idemøbler. Denne lampe har et særpræget og kunstnerisk udtryk, hvilket kan være med til at skabe en unik dynamik i stuen. Metaller hitter også i øjeblikket. Her finder du blandt andet en flot kobber lampe fra Focus eller en lampe i rustfrit stål fra Monty – begge lamper der kunne tjene som et ’kunstværk’ på væggen.

Derudover finder du lamperne fra Ball i et stilrent design, der fås i forskellige matte farver, hvilket skaber et anderledes udtryk. Lampen koster i øvrigt kun 400 kroner.

Køb væglampen hos Idemøbler

Idemøbler har netop fået en splinterny hjemmeside, hvorfor det ikke alene er blevet meget nemmere at shoppe online hos dem, men også langt sjovere. Derudover kører de en masse kampagnetilbud her i opstartsperioden, så hvis du er på udkig efter væglamper til stuen, bør du klikke forbi deres nye side.

Billedekilde: www.ide.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *