Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/boliglamper/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/includes/widget.php on line 498

Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i wp_review_tab_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /home/boliglamper/public_html/wp-includes/functions.php on line 5304

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Lamper - Boliglamper
Lamper

Lamper

WordPress databasefejl: [Table 'boliglam_wp.wpblam_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpblam_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Hygge lamper

Hvad er et hjem uden hyggelamper? Hyggelamper er med til at sprede en stemning, man på ingen måde får ved almindelige lamper. De rum hvor jeg ikke har hyggelamper sætter jeg gerne stearinlys, de giver også en hyggelig atmosfære. Men hvad er en hyggelampe, dets funktioner og hvorfor er den så vigtig? Se eksempler på både hyggelamper og almindelige stuelamper hos Ilva.

photo-1446234855715-77caa12fe5ae

Funktion

En almindelig hyggelampe skal skabe hygge, helt enkelt! Belysningen skal være blød og behagelig. Det er sådan en lampe, man ofte tænder om aftenen. Vinter og efterår skriger på disse lamper og jeg bliver i dårligt humør, når jeg er et sted, hvor der hverken er stearinlys eller hyggelamper. Så hyggelampens vigtigste funktion er nok for mit vedkommende- velvære. En slags velvære der ikke koster mange penge, andet end den pære man køber og den strøm man bruger. Køb en el-spare pære den holder i længere tid. El spare pærer kan man købe i de fleste butikker efterhånden og ofte er der en masse tilbud på dem, se dig for og spar penge.

Mine favoritter

Jeg har fundet nogle af mine hygge lamper frem og her får du af vide hvilke lamper jeg foretrækker:

− Bordlampe i egetræ
− Bordlampe i bordeaux træ
− Spændende dekorativ gulvlampe

Lamperne kan købes i Ilva. Og du kan sikkert finde nogle lignende i andre lampe butikker rundt omkring i landet eller i en shop på nettet. Hvis jeg ikke køber lamper i Ilva bruger jeg også meget Lampegiganten, som også sælger lamper online. Vi har alle sammen vores yndlingsbutikker. Men Ilva er et af de steder jeg også elsker at rende rundt i timer. Udover at være en netbutik, er det også en fysisk butik beliggende i Lyngby, Århus, Kolding, Viborg og Odense.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *