Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/boliglamper/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/includes/widget.php on line 498

Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i wp_review_tab_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /home/boliglamper/public_html/wp-includes/functions.php on line 4870
Søg inspiration på nettet efter moderne lamper - Boliglamper
Søg inspiration på nettet efter moderne lamper

Søg inspiration på nettet efter moderne lamper

Du kan give din bolig ny og moderne stil ved at blot udskifte et par lamper i hjemmet. Faktisk kan en smuk lampe med det helt rigtige lys have en utrolig indflydelse på stemningen i dit hjem. En lampe vil altid være en brugsgenstand, men visse lamper er samtidig små kunstværker i sig selv, da de kan være elegante og dekorative. Her i de nordiske lande anvender vi lamper i en stor del af tiden, da vi opholder os meget indendørs. Dette har sikkert været en årsag til, at der findes så store og anerkendte lampedesignere fra de nordiske lande, hvoraf Danmark har bidraget med blandt andet disse kendte kunstnere:

  • Verner Panton
  • Louis Poulsen
  • Poul Henningsen
  • Arne Jacobsen

Typer af lamper på markedet

Generelt set kan lamper inddeles efter deres placering, som kan være inden for disse fire kategorier:

  • Loftslamper/pendler
  • Gulvlamper/standerlamper
  • Væglamper
  • Bordlamper

Lamper kan fås i alverdens forskellige materialer, farver og udformninger samt naturligvis også i mange prisklasser. De dyreste lamper på markedet er designerlamper, hvoraf mange modeller kun kan findes på brugtmarkedet, og visse lamper kan koste over 50.000 kroner. Disse store og enestående lamper købes normalt af enten institutioner, firmaer eller samlere, idet sjældne designerlamper trods deres anskaffelsespris kan være en ganske god investering. Disse lamper vil som regel stige i værdi hvert eneste år på grund af en stor international efterspørgsel, der er større end udbuddet. Det er dog også muligt at finde flotte nye lamper i spændende designs til lave priser, og du kan finde et stort udvalg i butikkerne samt på nettet.

Fordele ved at købe lamper og boligtilbehør på nettet

Du kan både spare tid og penge ved at gå på nettet for at søge inspiration på de mange webshops. Det er både hurtigt, nemt, billigt og sikkert at handle på nettet, og du har endda fuld returret i 14 dage på al nethandel. Du kan finde et varieret udvalg af lamper og andre typer boligudstyr hos de store møbelforretninger, så derfor kan du finde flotte moderne lamper hos Ilva, der har et stort og bredt udvalg af forskellige lamper til konkurrencedygtige priser.

Generelt set er webshops lidt billigere end fysiske forretninger, da netbutikkerne jo ikke har særligt høje driftsudgifter til husleje eller personale. Du kan starte med at finde inspiration på nettet, så du kan danne dig et indtryk af dine muligheder.