Nye spændende lamper til stuen

Nye spændende lamper til stuen

Du kan finde hundredvis af spændende lamper i Ilvas webshop, hvor du dermed kan hente inspiration og priser, hvis du står og overvejer nye lamper til hjemmet. Det er både hurtigere, nemmere og billigere at købe nye lamper i en webshop frem for at tage hen til en lokal lampeforretning, hvor udvalget ofte er mindre og priserne højere. En webshop har jo slet ikke samme udgiftsniveau til husleje og personale som de fysiske butikker, så derfor kan en webshop oftest være meget konkurrencedygtig på priserne.

Fordele ved at købe varer på nettet

Vi køber kun en mindre del af mad og kolonialvarer på nettet, da denne type varer jo helst skal være på køl eller frost hele tiden, og de er derfor ikke velegnede til forsendelse med post og fragtmand. Men alle andre varer køber vi i større stil på nettet hos diverse webshops, da vi her får en god kundeservice, billige priser samt et stort udvalg at vælge imellem. Du kan trygt købe lamper og andre varer i en webshop, da du altid har mindst 14 dages fuld fortrydelsesfrist på dit onlinekøb, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. Det tager ikke mange minutter hjemmefra i sofaen at bladre gennem mulighederne på en webshop, hvor du både kan bestille og betale varen. Du bør altid sammenligne 2-3 forskellige webshops, således du kender stilen, udvalget og prisniveauet, således du på den måde har et godt sammenligningsgrundlag.

Eksempler på nye spændende lamper

Danmark har gennem tiden frembragt mange kendte lampedesignere såsom disse:

  • Arne Jacobsen.
  • Louis Poulsen.
  • Verner Panton.
  • Le Klint.
  • Poul Henningsen.

For at få succes med et unikt lampedesign må man tænke i nye baner, og derfor udvikler markedet for lamper sig hele tiden. Der kommer nye spændende lamper på markedet, og nogle af dem virker meget lovende. Det er muligt at finde lamper af fjer til små beløb, idet de reelt mest består af en rispapirlampe med påklistrede fjer. Konceptet er enkelt men effektivt, idet lysets derved brydes på en nænsom måde, og man får en glimrende og afdæmpet belysning, der ikke virker blændende.

En fjerlampe kan fås i flere størrelser og både som pendel, som bordlampe og standerlampe. Også lamper af røgfarvet glas er blevet moderne igen, idet glasset virker dæmpende på det kraftige lys fra pæren. Det er også muligt at arrangere en masse farvede glasperler på snore, der så hænger sammen og danner en lampeskærm, der på en flot måde dæmper pærens kraftige lys, således lampen giver en dæmpet og mild form for belysning. Nye spændende lamper behøves derfor ikke koste en formue, idet mange lamper kan fås for få hundrede kr.